Casa Barone – Widjedal Racki Bergerhoff

A rebuilding and extension of an old summer house on a steep slope came to this result made by Widjedal Racki Bergerhoff in Ingarö-Evlinge, Sweden. I like the more solid upper floor in contrast with the more transparent lower floor. When you approach the building it looks like it´s a one-floor building, but as you come closer the lower floor presents itself.

Architects: Widjedal Racki Bergerhoff

Location: Ingarö-Evlinge, Sweden

Photographs: Åke E:son Lindman

Read more: Casa Barone / Widjedal Racki Bergerhoff | ArchDaily.

Advertisements

Respond to Casa Barone – Widjedal Racki Bergerhoff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s