Competition proposal in Katrineholm – studio fredrik lund/sanden/hodnekvam arkitekter

Inspiring image from a competition proposal made by Studio Fredrik Lund in collaboration with sanden/hodnekvam arkitekter. I like the black framing construction and its simple structure in contrast to the airy, withdrawn glass-facade which creates generous balconies for all the apartments.

Images from and read more here: studio fredrik lund : the bookshelf – housing in katrineholm, sweden – september 2014.

Advertisements

Respond to Competition proposal in Katrineholm – studio fredrik lund/sanden/hodnekvam arkitekter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s